top of page
landscape-1482900_edited.jpg

hem / nyheter 

nyhetsinlägg

Vill du vara med..

..och forma morgondagens industri?

Till vår grupp av jordnära, raka människor söker vi dig som vill arbeta i ett ingenjörsföretag med rötter i norra Sverige. Alteco är det lokala företaget som driver multidisciplinära industriprojekt och komplexa helhetsprojekt. Vi är nu i stort behov av pigga och passionerade tekniker, för att verkligen kunna hjälpa våra kunder och möta deras efterfrågan. Vi söker

Vi söker

- Uppdragsledare

- Konstruktörer

- Konsulter

Är du den vi söker? > > SÖK HÄR < <

Sök senast: 2020-12-13

Orter: Gällivare, Jokkmokk, Kiruna eller Luleå

Eller vet du någon som hade passat? Dela någon av annonserna (https://www.altecosystem.se/karriaer) och delta i tävlingen om att vinna en Ipad! Den enskilda delning som leder till anställning (för någon eller flera av våra lediga tjänster) får en Apple iPad 10.2" (2020) 128 GB WiFi hemsickad i brevlådan! Njut av kraft som överträffar många bärbara datorer tack vare den nya A12 Bionic-processorn och stöd för Apple Pencil som låter dig ta smarta anteckningar.

338 visningar

Senaste nyheter

bottom of page