top of page
Lediga tjänster
Image-empty-state.png

Projektledare och disciplinledare

Till Skellefteå

Revolutionera industribranschen tillsammans med oss! Vill du bli en del av vår framtidsresa? Vill du arbeta med gigantiska industriomställningar som nu är ett faktum? Vill du jobba tillsammans med ett en grupp av kompetenta, jordnära och raka människor? Perfekt! Då har du kommit helt rätt. Just nu söker vi projekt- och uppdragsledare som vill bli en del av vårt gäng.

2023-06-01

Ansök senast:

Image-empty-state.png

Ingenjörer (Öppen ansökan)

Till Kiruna, Gällivare, Jokkmokk, Boden, Luleå, Piteå eller Skellefteå

Till vår grupp av jordnära, raka människor söker vi dig som har det inre drivet och brinner för det du gör. Vi erbjuder dig ett fritt och utvecklande jobb där du ingår i vår grupp av vassa ingenjörer. Vi förutsätter att du är snabblärd samtidigt som du lär oss hur vi kan bli ännu bättre. Hos oss blir du en viktig kugge som kommer att göra skillnad i maskineriet Alteco System.

2023-06-01

Ansök senast:

 

 

Dela till en vän och vinn en surfplatta

Dela någon av annonserna ovan och delta i tävlingen om att vinna en Ipad! Den enskilda delning som leder till anställning (för någon eller flera av våra lediga tjänster) får en Apple iPad 10.2" (2020) 128 GB WiFi hemsickad i brevlådan! Ta steget mot nästa generations teknologi. Njut av kraft som överträffar många bärbara datorer tack vare den nya A12 Bionic-processorn och stöd för Apple Pencil som låter dig ta smarta anteckningar.

  • 10.2" Retina-skärm

  • A12 Bionic processor, Touch ID

  • Smart Keyboard-stöd

bottom of page