top of page

branscher

Mining  | Alteco System

Industri

Vi tillhandahåller tjänster, system- och helhetslösningar för gruv-, metall-, process-, tillverknings- och byggnadsindustrin. Vi strävar alltid efter att överträffa kundens förväntningar genom långsiktigt samarbete, etablerad ingenjörskonst och effektiva metoder.

Energy  | Alteco System

Energi

Vi skapar mervärde för våra kunder inom vattenkraft, kärnkraft och värmeenergi området. Vi uppfattar kundens behov och använder vår kompetens och brinnande energi till att ta fram en lösning som överträffar deras önskemål. Vi tillhandahåller hög teknisk kompetens, effektivitet och långsiktighet i alla våra gemensamma projekt.

Anchor 1

Helhetsprojekt?

Ett företag, ett kontrakt, en kontaktperson, en leverantör, ett sant nöje? Vi erbjuder flexibla och kompletta helhetsleveranser anpassade för era behov. Vi levererar i rätt tid, med rätt kvalité och till rätt pris.

Tjänster inom din bransch
(Ett urval)

KVALIFICERAD PROJEKTLEDNING

Altecos verksamhet är uppbyggd kring vår bastjänst, projektledning, som genomsyrar hela vår operativa verksamhet. Altecos har en omfattande projektmodell som är byggd på definitionerna i ISO 21502

AUTOMATISERAD OCH
PARAMETRISK DESIGN

Effektiv och automatiserad konstruktion med parametriska modeller och specialbyggda CAD-verktyg.

Kombinationen av programmering och CAD-program kan göra underverk!

BERÄKNING
OCH SIMULERING

Ibland tar det en 1 timma, ibland 1 månad, ibland kräver det en multifysisk simulering med olinjär materialmodell och dynamiska laster, ibland räcker det med en spänningsberäkning med penna och papper. Vi gör inte mer än vad som krävs!

OMVÄND INGENJÖRSKONST

Vi har ingenjörer som behärskar ingenjörskonsten för den omvända ingenjörskonsten. Vi erbjuder våra kunder att på ett effektivt sätt framställa modell- och ritningsunderlag av befintliga produkter och anläggningar.

KOORDINERING AV INFORMATIONSMODELLER

Med ovanstående rubrik syftar vi till processen som skapar projektinformationen (BIM, CAE, CAD mm), alltså arbetet, kunskapen, metoden och verktygen med vilkas hjälp vi skapar ett resultat, alltså en informationsmodell eller en layout över den aktuella anläggnignen.  Vi behärskar modellhanteringen men vår styrka ligger i framställandet.

BESIKTNING, PROVNING
OCH ANALYS

Våra besiktningsmän och ingenjörer arbetar med besiktning, provning, konsultation, rådgivning inom bygg, anläggning, mekanik och rör. Vi hjälper dig som kund att hålla er utrustning säker!

Hitta alla tjänste-erbjudanden under    / vårt erbjudande / tjänster 

bottom of page