top of page

KOORDINERING AV INFORMATIONSMODELLER

Vad betyder BIM, CAE och CAD i praktiken? Hur ska man organiseran det enorma flödet av digital information vid anläggningsprojektering?


Vi har svaret! Men det är inte alltid samma.... Vi vet hur man på bästa sätt skapar, organiserar och förvaltar digital projektinformation för våra kunder. Vi har erfarenheten, kunskapen, metoden och verktygen för att skapa rätt resultat i ditt projekt.


Struktur

Vi har lång erfarenhet från våra kunders många och krävande industriprojekt och dess olika faser. Vi har förståelse för de olika teknikdisciplinernas specifika behov och vi har sett hur viktigt det är med en välfungerande samordning.

Vi vill skapa mervärde för våra kunder genom att, som nyckelperson, i deras krävande industriprojekt underlätta disciplin- överskridande samarbeten, underlätta informationsutbytet och förenkla projekterings-processen. Vi ser nyttan av att strukturerat hantera det enorma informationsflödet som ofta förekommer i våra kunders stora och multidisciplinära industriprojekt.

Vi vill att våra kunder ska kunna minimera sin egen insats utan att själva tappa kontrollen.


Metod

Med vår metod för hantering av digitala modeller, koordinatsystem och krockar så minimeras stilleståndstiden på grund av onödiga störningar. Med vår metod maximeras projektörens värdefulla tid! Med vår metod frigörs mer av din dyrbara tid till det som är viktigt för dig som ingenjör, projektledare eller konstruktör!

 

Kontaktperson

  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
Robert Minde

Robert Minde

Process and plant design

Project Manager

Kontor:

Gällivare

E

M

+46(0)97066001

 
Fallstudier & referensprojekt

Hitta alla referensprojekt under    / hem / referensprojekt

 

 

Du kanske också är intresserad av

Hitta alla helhets-erbjudanden under    / hem / vårt erbjudande / helhetsprojekt / 

 

vårt erbjudande / våra tjänster 

koordinering av informationsmodeller

bottom of page