top of page

Vårt erbjudande

  hem / vårt erbjudande /

Ett företag, ett kontrakt, en kontaktperson, en leverantör, ett sant nöje? Vi erbjuder flexibla och kompletta helhetsleveranser anpassade för era behov. Vi levererar i rätt tid, med rätt kvalité och till rätt pris.

Ingenjörstjänster

KVALIFICERAD PROJEKTLEDNING

Altecos verksamhet är uppbyggd kring vår bastjänst, projektledning, som genomsyrar hela vår operativa verksamhet. Altecos har en omfattande projektmodell som är byggd på definitionerna i ISO 21502

PROCESSTEKNISK
KONSULTATION

Vi erbjuder effektiv processutveckling, processdesign och dataanalys av våra kunders nya eller befintliga processanläggningar.  Vi optimerar maskiner och produktionssystem baserat på våra signifikanta slutsatser från processtekniska dataanalyser.

INNOVATIVA INGENJÖRSTJÄNSTER

Vi uppfattar våra kunders behov och använder vår kompetens och energi till att ta fram tekniska lösningar som överträffar kundernas önskemål. Vi nyttjar effektiva metoder, etablerad ingenjörskonst och använder specialanpassade verktyg, allt för våra kunders bästa.

BERÄKNING
OCH SIMULERING

Ibland tar det en 1 timma, ibland 1 månad, ibland kräver det en multifysisk simulering med olinjär materialmodell och dynamiska laster, ibland räcker det med en spänningsberäkning med penna och papper. Vi gör inte mer än vad som krävs!

Hitta alla erbjudanden under    / vårt erbjudande / tjänster 

bottom of page