top of page
landscape-1482900_edited.jpg

hem / nyheter 

nyhetsinlägg

Projektledare med tung kompetens till Alteco

Alteco har fått en ny medarbetare! Vi är väldigt glada över att hälsa Andreas Norman välkommen till oss. På Alteco kommer Andreas att arbeta som projektledare, med Luleå som stationeringsort. Så här beskriver Andreas sin nya roll:


─ Under det närmaste året kommer jag att driva ett projekt inne på LKAB i Malmberget. Det känns spännande! Både gruvbranschen och rollen som projektledare är nya för mig medan den tekniska kunskapen är något jag har med mig sedan tidigare.


De senaste tio åren har Andreas arbetat med konstruktion, montage och idrifttagning av presshärdningsverktyg – erfarenheter som kommer till nytta i Altecos olika projekt. Presshärdning är en process där man varmformar höghållfast stål, vilket gör det möjligt att skapa lättare och tunnare stålkonstruktioner med högre hållfasthet.


─ Dessutom tror jag att mitt engagemang för att skapa strukturerade och effektiva arbetsflöden kan bli ett positivt tillskott. Jag gillar att hitta smarta lösningar som är lätta att förstå och brukar hålla mig väl i fas med den tekniska utvecklingen på mitt arbetsområde. Som projektledare ska det bli väldigt roligt att få ha tyngdpunkt både i tekniken och att skapa goda relationer mellan människor, säger Andreas, och tillägger:


─ En annan sak jag ser fram emot är att få jobba lokalt och bidra till den starka omställningen som Norrland befinner sig i. Det här är en framgångsregion som mitt hjärta klappar lite extra för eftersom jag både lever och är uppvuxen här.

VD Isak Vikman säger så här om Altecos nya kollega:

─ Andreas är varmt välkommen! Genom honom kommer vi att bredda och stärka våra kompetenser samtidigt som vi börjar ha en stark grupp av ingenjörer i Luleå. Det är roligt att se med vilket engagemang och seriositet Andreas tar sig an sina nya uppgifter.226 visningar

Comments


Senaste nyheter

bottom of page