top of page
landscape-1482900_edited.jpg

hem / nyheter 

nyhetsinlägg

Ny fakturaadress

I samband med att vi effektiviserar vår fakturahantering och därmed scanning av våra leverantörsfakturor så byter vi fakturaadress. Detta innebär att från och med 2019-02-01 så skall alla fakturor, som i dagsläget adresseras till Alteco System Aktiebolag, med organisationsnummer 559168-4872, adresseras enligt följande:

Pappersfakturor

Alteco System Aktiebolag

Kund-id FRX8045

FE 301

105 69 Stockholm

Mailfakturor

inbox.lev.819254@arkivplats.se

Om ni som leverantör vill skicka era fakturor som e-post, observera att vi endast tar emot fakturor per pdf. Observera att den nya fakturaadressen med ID numret måste anges på adressfältet på varje pappersfaktura. Det räcker inte med att det står skrivet på kuvertet.

Observera även att adressändringen endast gäller fakturor. Fakturakopior, påminnelser, följesedlar, information och reklammaterial mm skall inte adresseras till denna adress. Detta material adresseras istället direkt till våra lokala kontor.

Vi kommer fr om 2019-02-01 att returnera samtliga fakturor som går direkt till vårt företag.

Vid frågor och funderingar är ni välkomna att höra av er på 0970-66000 eller info@altecosystem.se

Med vänliga hälsningar,

Isak Vikman, VD

Alteco System Aktiebolag

64 visningar

Senaste nyheter

bottom of page