top of page
landscape-1482900_edited.jpg

hem / nyheter 

nyhetsinlägg

Alteco förstärker med en talangfull maskiningenjör

Oskar Ögren, nyexaminerad ingenjör i maskinteknik, är Altecos senaste tillskott i personalstyrkan. Oskar har under sin tid på högskolan kombinerat studier med praktik inom fordonsindustrin, vilket innebär en god grund att ha med sig ut i arbetslivet. Maskinteknik är ett område Oskar brunnit för sedan barnsben och studier inom samma ämne kändes därför självklart.


Oskar berättar följande om sin egen bakgrund och varför valet föll på Alteco - Min stora hobby har alltid varit just maskinteknik. Som 14-åring byggde jag en jordbrukstraktor på 1,5 ton. Den har sedan byggts om i tre iterationer fram till idag då den är helt ombyggd till en bandtraktor. Övriga projekt har varit ett bandfordon likt en segway med band, en pulsjetmotor, en vedtransportör och mycket därtill. Genom Alteco kan jag göra yrkeskarriär av min hobby på hemmaplan i Norrbotten och därför är Alteco ett självklart val.


Isak Vikman, VD, talar om vikten av att komma till ett stabilt och välfungerande kontor när man inleder sitt arbetsliv som ingenjör - När man påbörjar yrkeslivet efter att ha tillbringat några år i skolbänken så vet jag av egen erfarenhet hur viktigt det är att tidigt få jobba tillsammans med stabila och erfarna kollegor. Men det är minst lika viktigt att kulturen på arbetsplatsen är både öppen och lärande.


På Alteco fortsätter lärandet i en bransch som befinner sig i ständig utveckling och förändring. Oskar har under sina första veckor påbörjat arbete i projekt och vi på Alteco ser fram emot att få vara delaktiga i hans fortsatta karriär.


Tveka inte att höra av dig om du har frågor! Oskar utgår ifrån vårt nya kontor i Jokkmokk och du når honom på +46(0)766333229 eller via oskar.ogren@altecosystem.se

281 visningar

Comentários


Senaste nyheter

bottom of page