top of page
landscape-1482900_edited.jpg

hem / nyheter 

nyhetsinlägg

Nu kör vi!

- Vi är nu fullt etablerade i Kiruna och Gällivare. Snart även i Falkenberg och Halmstad. De flesta avtalen med våra kunder börjar vara slutförhandlade och på plats. Nu senast har vi även skrivit ramavtal med LKAB som är en stor och viktig kund för oss i Norr. Säger Isak Vikman, VD på Alteco System

- Vi satsar stort på etablerade ingenjörsverktyg som effektiviserar vårt arbete. Vi har senast investerat i ett komplett programutbud från Autodesk med alla de senaste programvarorna som tex Inventor Factory, Nastran, Recap pro, Navisworks, Revit, Advanced Steel, Robot Structural, Plant 3D, Civil 3D mm. Utöver det kör vi på HP´s Z-Book fullmatade med de bästa komponenterna på marknaden. Allt för att effektivisera vårt arbete till yttersta gräns! Säger Robert Minde, Teknisk Chef på Alteco System.

foto: Voicu Oara

134 visningar

Senaste nyheter

bottom of page