top of page
Isak Vikman

VD:n som brinner för sina medarbetare

Hur ska du driva bolaget framåt?

- Jag arbetar operativt enligt styrelsens direktiv, bolagets affärsidé och den ägarvilja som ägarna gemensamt har tagit fram. Ägarviljan beskriver vad ägarna vill med bolaget på lång sikt avseende marknader, kunder, kompetenser och vår egen personal. I den framgår det tydligt att medarbetarna på Alteco alltid ska värderas högt. Den som jobbar i vår bransch vet att uppdragen ofta är krävande vilket riskerar att tära på organisationen om inte förutsättningar och stöd finns på plats. Jag ser det som min yttersta uppgift att skapa hållbara och långsiktiga förutsättningar för att bolaget och personalen ska att kunna leverera och tillmötesgå marknadens och våra kunders förväntningar.


Vilka är de största utmaningarna för bolaget?

- Vi har precis gått igenom en intensiv fas med många lyckade rekryteringar och vi kommer närmast att fokusera på att konsolidera oss och förvalta det förtroende som vi har fått. För oss är det otroligt viktigt att alla känner en djup tillhörighet och en trygghet i sin roll på Alteco. I det ingår att vara en självklar del av gemenskapen och där arbetar vi på att få en tight och motiverad grupp trots att vi sitter geografiskt utspridda i norra Sverige.


Hur vill du utveckla ert arbete?

- Om vi ska kunna utvecklas så behöver vi ha förmågan att både se framåt och bakåt. Framåt för att se vad marknaden behöver och bakåt för lära oss av våra egna misstag och framsteg. Vi måste ha en kultur där misstag är tillåtna för att vi sedan ska kunna lära oss av dem. När vi lär oss och gemensamt delar med oss av våra insikter till varandra så utvecklar vi organisationen

Isak Vikman

CEO

Kontor:

Kiruna, Gällivare, Luleå, Jokkmokk, Skellefteå, Internationell

E

M

+46(0)703861871

bottom of page