top of page

vårt erbjudande / helhetsprojekt 

ARBETSUTRUSTNING

ARBETSUTRUSTNING

Utrustning för att underlätta, effektivisera och över huvud taget möjliggöra arbete är självklara inom den producerande industrin. Utrustningarnas utformningar och krav spänner över ett mycket brett fält och utgör allt från mindre maskiner och redskap  till mer komplexa anordningar, säkerhetsutrustningar etc.  


Men var vänder man sig när ens behov är unika? Hur tar man nästa steg när marknadens befintliga produkter inte är anpassade för den verksamhet man bedriver? Det kan gälla manuella processarbeten med malmförädlingsrelaterad verksamhet, tunga lyft vid arbete i underjordsgruva eller hjälpmedel för verkstadsarbeten eller transport.


Alteco står till er tjänst med både intresse och engagemang för era behov. Så ofta vi kan återanvänder vi tidigare lösningar. Nya eller anpassade lösningar utvecklar vi med vårt standardiserade arbetssätt. Tillsammans med er som uppdragsgivare bollar vi idéer och koncept, vi vänder och vrider på idéerna för att slutligen kunna enas vid en lösning skräddarsydd för din specifika utmaning. 


Behovsinventering, idegenerering, konceptutvärderingen och sållningen (av mindre bra koncept) för att sedan ta rätt beslut tidigt i processen är nyckeln till en bra produkt. Våra åtaganden sträcker sig från enklaste handverktyg till kompletta maskinutrustningar, inklusive testkörning och leverans. Alltid med erfoderlig riskhantering, dokumentation, CE-märkning och provning. 


Exempel på vad vi hjälper våra kunder med


  • Handverktyg för service- och reparationspersonal

  • Hjälpmedel för verkstäder

  • Stativ och fixturer för verkstäder

  • Lyfthjälpmedel

  • Provtagningshjälpmedel

  • Transportvagnar och stativ

  • Maskinmonterade verktyg (Tex gripar eller andra hydrauldrivna specialverktyg mm) för entreprenadmaskiner.

 

Kontaktperson

David Bergbom

David Bergbom

Process and plant design

Mechanical Engineer

Kontor:

Kiruna

E

M

+46(0)702643537

Fallstudier & referensprojekt 

 

 

Du kanske också är intresserad av

Hitta alla referensprojekt under    / hem / referensprojekt

Hitta alla helhets-erbjudanden under    / hem / vårt erbjudande / helhetsprojekt / 

 

bottom of page