top of page
landscape-1482900_edited.jpg

hem / nyheter 

nyhetsinlägg

Vi hälsar Beatrice Nilsson välkommen till Alteco!

Under 2022 har Alteco fördubblat sin bemanning och öppnat ytterligare ett kontor (i Skellefteå) vilket sammantaget har varit en stor omställning för Alteco.


- Vi ser att många lockas till en balanserad, trygg och sund arbetsmiljö där vi sätter individen i centrum. Arbetsmiljöarbetet är därför av största vikt där vi som arbetsgivare måste se till att ha rätt kompetens till denna mycket centrala funktion. Vi är därför mycket glada att Beatrice har valt Alteco som arbetsgivare, säger företagets VD, Isak Vikman

Beatrice är socionom med kandidatexamen inom socialt arbete och hon har även nio års erfarenhet inom flygtrafikledning. Hos Alteco kommer hon att ha en roll som koordinator med en bred variation på arbetsuppgifterna, men med huvudfokus på frågor kopplade till Human Resources.

Angående sin nya position säger hon;

- Jag uppskattar möjligheten till en yrkesroll där jag kan kombinera mina styrkor och befintliga kunskaper med att få utvecklas inom både nya och gamla områden. Att arbeta på ett mindre ingenjörsföretag med goda framtidsutsikter känns inspirerande. Här arbetar man med mål som är rimliga och uppnåeliga, vilket är ett arbetssätt jag anammar till fullo och ser fram emot att få vara del av och utveckla framöver.


Norrbotten ligger henne varmt om hjärtat och hon uppskattar de ljusa somrarna som möjliggör vandring och båtturer under sena kvällar, samt vårvinterdagar på skidor genom de norrländska skogarna tillsammans med familjen.


Beatrice utgår ifrån vårt kontor i Gällivare på Kvarngatan 2.


Tveka inte att höra av dig om du har frågor! Du når Beatrice på +46(0)738138889 eller på beatrice.nilsson@altecosystem.se.

304 visningar

Comments


Senaste nyheter

bottom of page