top of page
landscape-1482900_edited.jpg

hem / nyheter 

nyhetsinlägg

Erfaren projektledare till Altecos Gällivarekontor

Alteco Systems goda utveckling fortsätter och i februari hälsade vi Jonas Erkstam välkommen till oss. Jonas är vår nya projektledare för mark/grundläggningsarbeten, med placering i Gällivare.


─ Jag kommer till Alteco med 12 års projektledarerfarenhet inom grundläggning från Uppsala/ Stockholmsområdet. De senaste 4 åren har jag arbetat inom markentreprenörsbranschen i Gällivare, berättar Jonas.

I sina tidigare arbeten har Jonas även arbetat med kalkylering och entreprenadjuridik, en erfarenhet som han räknar med kommer till användning i uppdragen hos Alteco.

─ Dessutom har jag ett stort kontaktnät inom mark- och grundläggningsbranschen som jag tror blir en tillgång både hos både Alteco och våra kunder, tillägger Jonas.
Jonas uppskattar Gällivare med sina långa snörika vintrar och närheten till fjällvärlden. På somrarna planerar han och familjen att börja utforska mer av de sydligare delarna av Sverige. Jonas beskriver sig som en social person och ser fram emot att lära känna alla nya kollegor på Alteco. Han ser även fram emot att knyta nya kontakter bland Altecos kunder.


─ Det ska bli väldigt roligt att vara delaktig genom hela processen från förstudie och projektering, till färdig lösning hos våra kunder. Det blir även intressant att få befinna sig i centrum av den spännande samhällsomvandling som pågår i Norrbotten och Malmfälten just nu, säger Jonas.

234 visningar

Komentáře


Senaste nyheter

bottom of page