top of page
landscape-1482900_edited.jpg

hem / nyheter 

nyhetsinlägg

Alteco stärker upp med fler Ingenjörer


I dag börjar David Bergbom som maskiningenjör på vårt Kiruna-kontor. David har under många år arbetat som konstruktör på LKAB både som anställd och konsult. David är med sin person och kompetens en välkommen förstärkning av vårt gäng.

Vad har du för bakgrund och hur ledde den till din nuvarande tjänst?

De senaste 9 åren har jag jobbat som konstruktör inom gruvindustrin, en bransch med en gedigen bredd av tekniska utmaningar och möjligheter! Jag har haft förmånen att arbeta i nära samarbete med kunniga och engagerade uppdragsgivare med allt ifrån klassiska tillträdesvägar och serviceplan till maskinmodifieringar och skräddarsydda specialmaskiner. Steget till Alteco System kändes för mig som en utmanande fortsättning på ett intressant arbetsliv. Det uttalade målet att erbjuda kunderna helhetslösningar är inspirerande.

Vad motiverar dig?

Kluriga problem som kräver nytänkande och kreativitet. Att få arbeta för att ta fram genomtänkta lösningar på kundernas problem där både vi och kunden känner att vi lär oss av varandra är svårslaget.

Vilka är de största utmaningarna med ditt arbete?

Kommunikation och planering - Hur kan vi bäst fånga upp de olika aspekterna av våra uppdragsgivares utmaningar - och lösa dem på bästa sätt och i rätt tid?

David Bergbom

Mechanical Engineer | Process and Plant design

E david.bergbom@altecosystem.se

M 0738277761

308 visningar

Senaste nyheter

bottom of page