top of page
Robert Minde

Projektledaren som brinner för problemlösning

Vad har du för bakgrund och hur ledde den till din nuvarande tjänst?
- Jag har i mina tidigare anställningar arbetat både inom tillverknings-, entreprenörs- och konsultbranschen vilket gör att denna roll passar mig som handen i handsken. 


Vad motiverar dig?
- Jag motiveras av att lösa våra kunders tekniska problem på ett lite bredare plan dvs; jag drivs att nå resultat genom att samverka- och skapa förståelse mellan teknikområden, leverantörer, beställare och ingenjörer. Genom denna typ av samverkan kan man nå effektiva och robusta tekniska lösningar både ur ett marknads- och teknikmässigt perspektiv. 


- Men generellt när det gäller att arbeta i projekt så handlar det allra mesta om människor i grund och botten. Under åren som gått så har jag utvecklat mitt ledarskap och kanske till och med blivit ganska duktig på det, även om det inte är min "huvudmotivator".


Vilka är de största utmaningarna med ditt arbete?

- Som projektledare så måste man vara en mästare på att sålla information. Vad är relevant och inte? Vad är kärnan i all information som måste processas? Jag skulle säga att detta är min största utmaning..


Vad arbetar du med just nu?

- Det mesta av min tid går just nu till ett av LKAB:s omställningsprojekt. Vi ser att mycket är på gång här uppe i Norr och det kommer nog bli en "dragkamp" om de få projektledare och ingenjörer som finns här uppe. 

Robert Minde

Process and plant design

Project Manager

Kontor:

Gällivare

E

M

+46(0)702595633

bottom of page