top of page

vårt erbjudande / helhetsprojekt 

HELHETSÅTAGANDEN

HELHETSÅTAGANDEN

Industrier runt om i världen genomgår en ständig utveckling för att upprätthålla konkurranskraften. När en idé inom industriföretaget har uppstått; så kan det finnas behov av att utreda idén i detalj, dvs att utreda potentialen i enn viss idé, upprätta kalkyler och utvärda koncept som sedan ligger till grund för ledningens beslut. Om projektet blir av så ska det upphandlas, samordnas, projekteras och utföras. Syftet kan vara att nå upp till nya mål som tex ökad produktiviteten eller öka säkerheten. 


Det kan vara en utmaning eftersom tiden för den befintliga personalen i verksamheterna ofta är starkt begränsad till det dagliga arbetet att hålla verksamheten eller produktionen igång.

Alteco är ett projektfokuserat företag som hjälper våra kunder på ett unikt sätt. Vi hjälper dig som kund att genomföra ditt projekt parallellt med er egen "linjeverksamhet". För många industribolag kan det vara en utmaning att på ett smidigt sätt arbeta i projektform i sin egen organisation, speciellt om man saknar tid, erfarenhet och resurser. Idag omges vi dessutom av många regelverk och det kan vara svårt att orientera sig om vad som gäller just för vår verksamhet. 


Vi vet också att en av nycklarna till ett lyckat projekt är att tidigt ta de rätta besluten. För att ta rätt beslut så krävs ett rättvist underlag. Missbedömningar i projektets inledningsfas kan växa och få stora konsekvenser senare i projektet.


Undvik missbedömningar och fallgroparna genom att ta del av vår erfarenhet när det gäller just storskaliga industriprojekt. Ta del av vår standardiserade projektmetod som är utvecklad till perfektion. Vi på Alteco har ett brinnande intresse att på ett nytänkande sätt hjälpa dig som kund att välja den bästa lösningen. Vår styrka ligger i vår flexibilitet, samarbetsvillighet och vår djupa förståelse för våra kunders behov. 


Vårt mål är att erbjuda dig som kund en heltäckande lösning där ni kan känna er trygga och kan minska på ert eget engagemang utan att själva tappa kontrollen. Vi på Alteco arbetar helt leverantörsoberoende för att alltid kunna leverera marknadens bästa lösning. Varmt välkommen med er förfrågan!


Ett urval av våra kompetensområden

· Vattenbehandlingsutrustning

· Transportörer och Matare

· Maskinskydd

· Kranar och telfrar

· Industribygg, tillträdesvägar och plattformar

· Arbetsutrustning

· Bulkhanteringsutrustning
 

Kontaktperson

Henrik Vuorinen

Henrik Vuorinen

CEO

Kontor:

Kiruna, Gällivare, Luleå, Jokkmokk, Skellefteå, Internationell

E

M

+46(0)97066000

Fallstudier & referensprojekt 

 

 

Du kanske också är intresserad av

Hitta alla referensprojekt under    / hem / referensprojekt

Hitta alla helhets-erbjudanden under    / hem / vårt erbjudande / helhetsprojekt / 

 

bottom of page