top of page

hem / karriär /  

Ingenjörer och konstruktörer

  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

  DELA OCH VINN EN SURPLATTA!  

Ingenjörer och konstruktörer

Till Kiruna, Gällivare, Jokkmokk, Boden, Luleå, Piteå eller Skellefteå

Vill du jobba tillsammans med en grupp av kompetenta, jordnära och raka människor? Perfekt! Då har du kommit helt rätt. Just nu söker vi konstruktörer som vill bli en del av vårt gäng.

Vem är du?

Vi ser gärna att du som läser detta har en akademisk utbildning i bagaget eller relevant erfarenhet förvärvad genom arbete inom konstruktion. Som person tror vi att du är självmotiverad, kommunikativ och har sinne för problemlösning. Vi tänker alltid långsiktigt i våra rekryteringar och lägger stort fokus på dig som individ, dina personliga egenskaper väger tyngre än erfarenhet och utbildning.

Vi ser gärna att du har erfarenhet inom något teknikområde som mekanik, rör, elkraft, automation eller bygg. Om du dessutom har praktisk erfarenhet eller kunskap av verkstadstillverkning, fältarbete eller liknande så är det meriterande.
Till sist ser vi gärna att du har erfarenheter från industrier relaterade till gruva, mineralteknik och/eller gashantering.

“ På Alteco får jag först och främst vara delaktig i och påverka min egen och företagets framtid. För det andra så får jag möjligheten att jobba med många spännande och utvecklande uppdrag, dessutom med kunniga kollegor och mentorer. Jag känner att jag har förutsättningar att leverera värde till kunden och dessutom utvecklas tillsammans med Alteco, kollegor och kunder! Därtill är vi ett bra gäng som har kul tillsammans! Kort och gott - livet på Alteco kan summeras med orden inspirerande, utvecklande och roligt!”
-Andreas Malmgren, Uppdragsledare inom Anläggningskonstruktion

 
Vill du göra skillnad?

Som du säkert vet står många av basindustrierna inför en mindre revolution. Alteco finns på plats mitt i industriomvandlingarnas epicentrum och har flera spännande uppdrag. Som anställd hos oss kommer du tillsammans med våra dedikerade kollegor skapa vassa projektteam.

Vi är ett ungt, nytänkande och lokalt teknikbolag som inser vikten av att ställa våra medarbetare i centrum. Vi ser det som ett absolut måste att rollen passar både dig som person och oss som företag. Vi har tydliga karriärvägar och utvecklingsmöjligheter där du ges förmånen att växa i din egen takt.

Vi har idag trevliga kontor i Kiruna, Gällivare, Jokkmokk, Luleå och Skellefteå och att fortsätta ha en harmonisk och trygg arbetsplats ligger högt på vår agenda. Vårt värde ligger i vår personal, och att se varje medarbetares unika behov är ett måste för en högpresterande organisation. En bra balans mellan privat- och arbetsliv är en fundamental del i vår framgång. Vi erbjuder även ett generöst friskvårdsbidrag och möjlighet till friskvård under arbetstid.

 
Dina meriter

- Praktisk vana, erfarenhet eller kunskap av verkstadstillverkning, fältarbete eller liknande är mycket meriterande.
- Tidigare erfarenheter från industrier relaterade till gruva, mineralteknik och/eller gashantering.

Varmt välkommen med din ansökan! Rekrytering sker löpande.

 
Kontaktperson

Isak Vikman

0970 66000

Publicerad

2024-02-01

Sista dag för ansökan

2024-04-02

 

 

Exempel på vårt tjänsteutbud relaterat till tjänsten 

Hitta alla av våra erbjudanden under    hem / vårt erbjudande / tjänster /

 

 

Dela till en vän och vinn en surfplatta

Dela denna annons och delta i tävlingen om att vinna en Ipad! Den enskilda delning som leder till anställning (för denna tjänst) får en Apple iPad 10.2" (2021) 64 GB WiFi hemsickad i brevlådan! Ta steget mot nästa generations teknologi. Njut av kraft som överträffar många bärbara datorer tack vare den nya A13 Bionic-processorn och stöd för Apple Pencil som låter dig ta smarta anteckningar.

  • 10.2" Retina-skärm

  • A12 Bionic processor, Touch ID

  • Smart Keyboard-stöd

bottom of page