top of page
landscape-1482900_edited.jpg

hem / nyheter 

nyhetsinlägg

Vi hälsar Roxana välkommen till Alteco!

Första delen av året inleddes med att förstärka vårt team i Kiruna genom att välkomma Roxana Pop in i gänget. Hon har en magisterexamen inom ekonomi med inriktning mot utvecklings- och företagsekonomi. Utöver en gedigen utbildning så har Roxana över fem års erfarenhet från gruvindustrin i olika roller. Närmast kommer hon från en roll som huvudplanerare på LKAB Mekaniska. Den första tiden hos Alteco kommer hon att arbeta som Project controller i ett av Malmfältens mest spännande projekt.Jag ser fram emot att få möjligheten att knyta ihop min kunskap och mina tidigare erfarenheter med uppgifter som ligger mig varmt om hjärtat på Alteco. Att vara en del av Malmfältens utvecklingsresa är en stor ära, säger Roxana. Hon är övertygad om att grundläggande kunskaper och tydliga förväntningar är nyckeln för att kunna utföra ett lyckat arbete.


För åtta år sen blev Roxana fascinerad av Lapplands vackra landskap, fjällens frihet och människornas varma hjärtan, hon bestämde sig för att flytta till Kiruna och påbörja ett nytt liv. Hennes intresse för friluftsliv och vintersporter spelade en stor roll i det beslutet.


Att välkomna Roxana till oss på Alteco har varit fantastiskt roligt! Hon bidrar med kunskap och erfarenheter som breddar oss ytterligare samtidigt som hennes driv och ambitiösa inställning till arbetet passar perfekt på Alteco, säger Isak Vikman
311 visningar

Comments


Senaste nyheter

bottom of page