top of page
landscape-1482900_edited.jpg

hem / nyheter 

nyhetsinlägg

GOD JUL och Gott Nytt År!Året går mot sitt slut och det är dags att summera ännu ett händelserikt år här på Alteco. Det är med stolthet vi ser tillbaka på de stora gruv- och industriprojekt som vi har medverkat i under året. Vår dedikerade personal och starka teamanda har varit nyckelfaktorerna då vi mött våra kunders utmaningar och levererat resultat.


Vi vill framförallt tacka alla våra KUNDER som ger oss allt större förtroende! Er tillit har varit kärnan i alla våra högkvalificerade uppdrag, det har lett till många framgångar under året. Vi vill också rikta ett varmt tack till våra samarbetspartners, alla som har varit en del av vår resa.


Nu blickar vi framåt och ser med spänning på det nya året som väntar runt hörnet. Vi är redo att fortsätta driva, utveckla och skapa genuina lösningar för framtiden! Vi kommer möta alla nya utmaningar med samma entusiasm och professionalism som tidigare.


Vi önskar er alla en fridfull jul och ser fram emot ett givande och framgångsrikt 2024! Är du intresserad av att vara med? Tryck på länken nedan!


Med vänliga hälsningar,

Alteco Teamet

67 visningar

Comentarios


Senaste nyheter

bottom of page