top of page
landscape-1482900_edited.jpg

hem / nyheter 

nyhetsinlägg

Ett välkommet tillskott


Anton Fältskytt utanför det centralt belägna kontoret invid Skellefteälven
Anton Fältskytt utanför det centralt belägna kontoret invid Skellefteälven

Isak Vikman berättar om besöket i Skellefteå en solig sommardag den 15:e augusti.

- Jag mötte en glad Anton Fältskytt på kontoret i Skellefteå, som var i färd med att justera in sitt skrivbord efter att ha bekantat sig med kollegorna.


Isak förklarar vidare om vikten av att komma till ett stabilt och välfungerande kontor när man inleder sitt arbetsliv som ingenjör:

- När man påbörjar yrkeslivet efter att ha tillbringat några år i skolbänken så vet jag av egen erfarenhet hur viktigt det är att tidigt få jobba tillsammans med stabila och erfarna kollegor. Men det är minst lika viktigt att kulturen på arbetsplatsen är både öppen och lärande.


Anton kommer direkt från högskolan men har en bakgrund inom yrkeslivet som montör vilket kommer att vara till nytta i den fortsatta karriären. Utbildningen som ledde till en ingenjörsexamen i Maskinteknik är helt rätt nu när Anton påbörjar sin yrkeskarriär med att projektera maskinutrustning till en av Altecos större kunder i Malmfälten.


Anton berättar några veckor senare om projektet som nu upptar merparten av hans arbetstid:

- Det känns bra att ha kommit igång! I uppdraget projekterar vi utrustning inom befintliga processanläggningar vilket ställer höga krav på ingenjörskunnande och uppfinningsrikedom. Jag har förstått att det är viktigt att försöka hitta robusta lösningar som inte riskerar att störa kundens befintliga produktion. Men jag jobbar med erfarna kollegor som stöttar mig och ser till att vi håller kvalitét i leveranserna.

268 visningar

Comments


Senaste nyheter

bottom of page