top of page
landscape-1482900_edited.jpg

hem / nyheter 

nyhetsinlägg

Alteco System etablerar sig i Skellefteå

Alteco öppnar en filial i Skellefteå och välkomnar samtidigt ett nytt team av kompetenta ingenjörer till sin organisation.


Gruppen består av ingenjörer med gedigen erfarenhet av att leda och medverka i industriprojekt, med inriktning mot gruv- och processindustrin. Det råder en hög efterfrågan på erfarna projektledare. Etableringen i Skellefteå innebär att Alteco kan erbjuda ett starkt projekteringsstöd till befintliga och nya kunder i Norr- och Västerbotten.Från vänster Stefan Lundström, William Flodin, Tommy Nilsson, Fredrik Hedlund, Emil Wikgren och Jan Nilsson.─ Vi är glada att kunna finnas på plats och erbjuda vår kompetens i Skellefteå med omnejd. Regionen har en lång tradition inom gruvindustrin och här finns många duktiga ingenjörer, varav några nu blir en del av vårt team, säger Isak Vikman, VD Alteco System.


Det nya kontoret finns på Strandgatan i trevliga och ljusa lokaler, intill älven i centrala Skellefteå. Alteco ser arbetsmiljön som avgörande för att kunna locka och behålla personal med nyckelkompetens inom företaget.

460 visningar

Senaste nyheter

bottom of page