top of page
landscape-1482900_edited.jpg

hem / nyheter 

nyhetsinlägg

Nya ägare

Pressmeddelande

Alteco System AB (559168-4872) tar från och med den 1 Juli 2020 in två nya delägare i bolaget.

- Helt enligt grundarnas långsiktiga plan, det vill säga, att skapa incitament för våra anställda att driva bolaget framåt. All vi som idag är Alteco har genom vårt gemensamma delägarskap möjlighet att göra skillnad på ett högst unikt sätt. Säger Isak Vikman, VD (och delägare) på Alteco System AB

- Dessutom är det nyttigt att ha lite olika viljor och synsätt, det utvecklar bolaget framåt. Vi ska ligga i teknikens framkant och då får man inte fastna i gamla hjulspår. Säger Robert Minde, Teknisk chef (och delägare) på Alteco System AB

För mer information, vg. kontakta:

Isak Vikman

​isak.vikman@altecosystem.se

T 0970 66 000

M 070 386 18 71

476 visningar

Senaste nyheter

bottom of page