top of page
landscape-1482900_edited.jpg

hem / nyheter 

nyhetsinlägg

Alteco Kiruna växlar upp


Vi gör ytterligare en topprekrytering till Kiruna. Vi vill hälsa Andreas Malmgren välkommen till oss på Alteco! Andreas påbörjade den 1/11 sin anställning som projekt- och projekteringsledare och kommer att utgå från vårt Kirunakontor. Andreas kommer främst att arbeta med våra pågående och kommande industriprojekt i norra Sverige.

Andreas kommer närmast från det statligt ägda LKAB men han har före det arbetat inom fordonsindustrin bland annat som konsult för det internationella ingenjörsföretaget AVL. Andreas är i grunden Civilingenjör inom Maskinteknik med examen från Luleå Tekniska Universitet.

- Vi ser ut att gå starkt ut ur 2019 med goda framtidsprognoser! Efterfrågan för vårt erbjudande är stort och vi går mot årets slut med en stark orderportfölj som sträcker sig en bit in på 2021. Vi har i dagsläget ett mycket stort behov av kompetenta projektledare och ingenjörer inom flertalet discipliner såsom maskinteknik, process, processrör, mekanik och till viss del även industribygg. Vi jobbar aktivt med partners och underkonsulter men framförallt söker vi egna uppdragsledare och projektledare till våra större industriprojekt. Säger Isak Vikman, CEO på Alteco System AB.

- Andreas är ett välkommet tillskott, främst för att täcka upp i våra nuvarande uppdrag men inte minst för att strategiskt finnas nära våra kunder i norra Sverige. Välkommen Andreas! Säger Isak Vikman, CEO på Alteco System AB.

581 visningar

Senaste nyheter

bottom of page