top of page
landscape-1482900_edited.jpg

hem / nyheter 

nyhetsinlägg

Pressmeddelande: VINAB och Alteco System tar hem order på en större helhetsleverans åt LKAB

Totalentreprenörsföretaget VINAB (556690-0832) tillsammans med ingenjörsföretaget Alteco System (559168-4872) har åtagit sig att uppgradera två av vattenreningsanläggningarna vid LKABs processanläggning i Vitåfors.

Uppdraget syftar till att optimera reningskapaciteten och förbättra arbetsmiljön på befintliga förtjockare vid Anrikningsverket. Förtjockarna kommer att genomgå en omfattande modernisering där all befintlig processutrustning kommer att ersättas.

- Uppdraget är en Milstolpe för oss och är också en direkt följd av vårt strategiska samarbete med VINAB. Vi har med denna konstellation öppnat för ytterligare potentiella ordrar framöver, säger Isak Vikman, VD Alteco System.

Kontaktperson och projektansvarig

Robert Minde

robert.minde@altecosystem.se

+46(0)970-66001

242 visningar

Senaste nyheter

bottom of page