top of page
landscape-1482900_edited.jpg

hem / nyheter 

nyhetsinlägg

Pressmeddelande: Ny ägare i Alteco System AB

Pressmeddelande

Alteco System AB (559168-4872) tar från och med den 1 Juli 2019 in en ny delägare i bolaget.

- Helt i riktning med ägarnas långsiktiga mål. Vi vill ha en bred förankring av företagets strategi och ett långsiktigt engagemang bland våra anställda. Vi siktar på att snabbt bygga upp en stark och stabil kärna med ett antal engagerade delägare. Med ägarskap kommer våra anställda ha möjlighet att påverka företagets inriktning på ett högst unikt sätt. Det är en win-win situation för alla parter. Säger Isak Vikman, VD (och delägare) på Alteco System AB

- Det känns otroligt spännande att på riktigt delta i företagets resa! På Alteco finns verkligen utrymme för nytänkande på ett positivt sätt. Säger Fredrik Bergdahl, Ingenjör (och delägare) på Alteco System AB

För mer information, vg. kontakta:

Isak Vikman

​isak.vikman@altecosystem.se

T 0970 66 000

M 070 386 18 71

342 visningar

Senaste nyheter

bottom of page