top of page
Roxana Pop

Ekonomen som tänker nytt

Vad har du för bakgrund och hur ledde den till din nuvarande tjänst?

- I mina tidigare anställningar har jag jobbat som ekonom, administratör och tidplanerare inom några olika större industriföretag. Närmast jobbade jag som huvudplanerare för en större verkstadskoncern där min huvudsakliga uppgift var att bygga upp en kvalitetssäker planeringsprocess enligt LEAN principen. Det som ledde mig till Alteco var framförallt den framåtanda som råder i bolaget men även min egen ambition att lära mig mer om ekonomi och projektarbete.


Vad motiverar dig?

- Som den nytänkande personlighet jag är, så gillar jag att hitta nya vägar till att arbeta strukturerat i allt jag tar mig för. Att då och då få se resultatet av ett långsiktigt och detaljerat planeringsarbete är något som driver mig att fortsätta utveckla och utvecklas. Det är en fantastisk känsla att fullt ut kunna engagera sig i komplexa arbetsuppgifter när jag vet att det på sikt ger bra resultat och skapar mervärde för kunden.


Vilka är de största utmaningarna med ditt arbete?

- I dagsläge är nog tiden den största bristvaran i min vardag. Som jag sa tidigare; så brinner jag för att hitta nya vägar att strukturera och effektivisera våra egna processer.  Att få tiden att räcka till för både förbättringsarbete och kunduppdrag kan vara en påfrestande utmaning i min vardag.

Roxana Pop

Process and plant design

Project Controller

Kontor:

Kiruna

E

M

+46(0)730625328

bottom of page