top of page

hem / karriär /  

Projektledare och disciplinledare

  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

  DELA OCH VINN EN SURPLATTA!  

Projektledare och disciplinledare

Till Skellefteå

Revolutionera industribranschen tillsammans med oss! Vill du bli en del av vår framtidsresa? Vill du arbeta med gigantiska industriomställningar som nu är ett faktum? Vill du jobba tillsammans med ett en grupp av kompetenta, jordnära och raka människor? Perfekt! Då har du kommit helt rätt. Just nu söker vi projekt- och uppdragsledare som vill bli en del av vårt gäng.

Vem är du?

Vi ser gärna att du som läser detta har en relevant akademisk utbildning i bagaget och därtill några års erfarenhet av projektledning eller uppdragsledning. Som person tror vi att du är självmotiverad, kommunikativ, social och har ett knivskarpt sinne för problemlösning. Vidare, att du tycker om att befinna dig i stimulerande och händelserika miljöer samt att du inte heller är främmande för att träffa nya människor. Vi tänker alltid långsiktigt i våra rekryteringar, och lägger stort fokus på dig som individ

Du har i din tidigare yrkesbana förvärvat dig kunskaper av att utreda-, dimensionera- och projektera komplexa industrianläggningar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av mer än ett teknikområde som tex process, mekanik, elkraft, automation eller bygg. Om du dessutom har erfarenhet av upphandling och byggledning så kan du vara vår drömkandidat!

Till sist ser vi gärna att du har erfarenheter från industrier relaterade till gruva, mineralteknik och/eller gashantering. Ändå är dina personliga egenskaper självfallet viktigare än goda meriter.

“ På Alteco får jag först och främst vara delaktig i och påverka min egen och företagets framtid. För det andra så får jag möjligheten att jobba med många spännande och utvecklande uppdrag, dessutom med kunniga kollegor och mentorer. Jag känner att jag har förutsättningar att leverera värde till kunden och dessutom utvecklas tillsammans med Alteco, kollegor och kunder! Därtill är vi ett bra gäng som har kul tillsammans! Kort och gott - livet på Alteco kan summeras med orden inspirerande, utvecklande och roligt!”

-Andreas Malmgren, Uppdragsledare inom Anläggningskonstruktion

 
Vill du göra skillnad?

Som du säkert vet står många av basindustrierna inför en mindre revolution. Alteco finns på plats mitt i industriomvandlingarnas epicentrum och har flera spännande uppdrag som står redo i startgroparna. Därför behöver vi dig som har drömmar, visioner och idéer för framtiden. Som vår nya uppdragsledare kommer du få en central roll inom företaget där du kommer att ges möjlighet att påverka inte bara din egen och vår framtid, utan hela branschens.

Vi är ett ungt, nytänkande och lokalt teknikbolag som inser vikten av att ställa våra medarbetare i centrum. Vi ser det som ett absolut måste att rollen passar både dig som person och oss som företag. Vi har tydliga karriärvägar och utvecklingsmöjligheter där du ges förmånen att växa i din egen takt.

Vi har idag välfungerande kontor i Kiruna, Gällivare, Jokkmokk, Luleå och Skellefteå och att fortsatt ha en harmonisk och trygg arbetsplats ligger högt på vår agenda. Allt vi har är vår personal, och att se varje medarbetares unika behov är ett måste för en högpresterande organisation och lyckade projekt. En bra balans mellan privat- och arbetslivet är en fundamental del i vår framgång. Vi erbjuder även ett generöst friskvårdsbidrag och möjlighet till friskvård under arbetstid.

 
Dina meriter

- Praktisk vana, erfarenhet eller kunskap av tillverknings eller anläggningsarbete (i någon form) i verkstad på fält eller liknande är mycket meriterande.
- Erfarenhet av upphandling och byggledning
- Tidigare erfarenheter från industrier relaterade till gruva, mineralteknik och/eller gashantering.
- Men dina personliga egenskaper är viktigare än goda meriter.

Låter detta som något för dig? Vänta i så fall inte, ansök redan idag!

 
Kontaktperson

Isak Vikman

0970 660 00

Publicerad

2023-04-11

Sista dag för ansökan

2023-06-01

 

 

Exempel på vårt tjänsteutbud relaterat till tjänsten 

Hitta alla av våra erbjudanden under    hem / vårt erbjudande / tjänster /

 

 

Dela till en vän och vinn en surfplatta

Dela denna annons och delta i tävlingen om att vinna en Ipad! Den enskilda delning som leder till anställning (för denna tjänst) får en Apple iPad 10.2" (2021) 64 GB WiFi hemsickad i brevlådan! Ta steget mot nästa generations teknologi. Njut av kraft som överträffar många bärbara datorer tack vare den nya A13 Bionic-processorn och stöd för Apple Pencil som låter dig ta smarta anteckningar.

  • 10.2" Retina-skärm

  • A12 Bionic processor, Touch ID

  • Smart Keyboard-stöd

bottom of page