top of page

hem / karriär /  

Ingenjörer (Öppen ansökan)

  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

  DELA OCH VINN EN SURPLATTA!  

Ingenjörer (Öppen ansökan)

Till Kiruna, Gällivare, Jokkmokk, Boden, Luleå, Piteå eller Skellefteå

Till vår grupp av jordnära, raka människor söker vi dig som har det inre drivet och brinner för det du gör. Vi erbjuder dig ett fritt och utvecklande jobb där du ingår i vår grupp av vassa ingenjörer. Vi förutsätter att du är snabblärd samtidigt som du lär oss hur vi kan bli ännu bättre. Hos oss blir du en viktig kugge som kommer att göra skillnad i maskineriet Alteco System.

Vem är du?

Du har antingen ingenjörsexamen inom samhällsbyggnad, maskinteknik eller liknande, alternativt verkstadsteknisk bakgrund. Vid verkstadsteknisk bakgrund ska du kunna omsätta din kunskap av mekaniskt arbete och ditt praktiska sinnelag till att lösa ingenjörsmässiga problem.

Du uttrycker dig obehindrat på svenska i både tal och skrift, du är självmotiverad och kommunikativ samt innehar förmågan av att växla mellan detalj och helikopterperspektiv. Du gillar att jobba i ett högt tempo samtidigt som du har förmågan att stanna upp för analys när så krävs.

 
Vill du göra skillnad?

Vill du jobba med det du alltid har drömt om? Vi (samtliga medarbetare), som idag är Alteco, behöver dig som har drömmar, visioner och idéer för framtiden. Bli en del av vår resa att skapa morgondagens Alteco som levererar framtidens teknik för kommande tiders industri.
- Leverera teknik och funktion. Inte bara timmar och debiteringsgrad.
- Gör skillnad på riktigt

 
Dina meriter

Praktisk vana, erfarenhet eller kunskap av mekaniskt arbete (i någon form) i verkstad på fält eller liknande är mycket meriterande. Kunskap och erfarenhet av helhetsprojekt är även det meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan! Rekrytering sker löpande.

 
Kontaktperson

Isak Vikman

0970 66000

Publicerad

2023-03-15

Sista dag för ansökan

2023-06-01

 

 

Exempel på vårt tjänsteutbud relaterat till tjänsten 

Hitta alla av våra erbjudanden under    hem / vårt erbjudande / tjänster /

 

 

Dela till en vän och vinn en surfplatta

Dela denna annons och delta i tävlingen om att vinna en Ipad! Den enskilda delning som leder till anställning (för denna tjänst) får en Apple iPad 10.2" (2021) 64 GB WiFi hemsickad i brevlådan! Ta steget mot nästa generations teknologi. Njut av kraft som överträffar många bärbara datorer tack vare den nya A13 Bionic-processorn och stöd för Apple Pencil som låter dig ta smarta anteckningar.

  • 10.2" Retina-skärm

  • A12 Bionic processor, Touch ID

  • Smart Keyboard-stöd

bottom of page